Våre vakre Brudekjoler 

 

Vi selger ut en god del av våre prøvemodeller fra Stella York med opptil 50% rabatt. Kjolene er i ulike størrelse, 10, 14,16, 18, 20. 

 _______________________________________________________

Kjolene fra Maggie Sotteros siste kolleksjoner er inspirert av dagens klassiske brud. Grasiøs og romantisk design med spennede detaljer og lette stoffer. Disse kjolene har et unikt innebygget korsett som former og gir en fantastisk støtte.

Det siste medlemmet av Maggie Sottero familien er Rebecca Ingram. Kolleksjonen tilbyr tidløs eleganse og fantastik kvalitet til overraskende hyggelige priser. Kjolene har nydelige siluetter, detaljer og et flørtende hint av sjarmerende fargetoner, for bruden som ønsker noe annet.

2019 modellen fra Maggie Sottero og Rbecca Inram er begynt å komme til butikken og er virkelig spennende. Det benyttes helt nye typer blonde og stoffene er myke og behagelige.       Må bare prøves:)

Det siste året har vi blitt bedre kjent med Stella York. Disse kjolene er fulle av feminine detaljer. Kolleksjonen er alt annet en ordinær. Bruder vil forelske seg i den store variasjonen av stiler.   Dette kan fort være en bruds  "for alltid"

Bianco Evento har de tre siste årene vært en del av vårt utvalg. Dette er kjoler for bruder som ønsker en enkel og noe rimeligere kjole. Årets kolleksjon er utvidet og har en flott blanding av glatt chiffong, blonde eller blonde detaljer og smalere modeller. Disse kjolene kommer uten stener, perler og paljetter noe som gjør det enkelt å tilføre en personlig vri.

 

Nyhet hos Brudehuset Tromsø: Brudekjolene fra Danske LILLY og de fantastiske kjolene fra Svenske ABBY WAITS.

Blandt alle disse flotte kolleksjonene kan fort din drømmekjole befinne seg. Vi hjelper deg mer en gjerne med prøvingen:)

 

Bestill time til din brudekjoleprøving :))

 

 

 

 

 

 

© 2016 Brudehuset - All rights reserved.

Utviklet av Netconsulting AS