Våre vakre Brudekjoler 

 

Kjolene fra Maggie Sotteros siste kolleksjoner er inspirert av dagens klassiske brud. Grasiøs og romantisk design med spennede detaljer og lette stoffer. Det siste medlemmet av Maggie Sottero familien er Rebecca Ingram. Kolleksjonen tilbyr tidløs eleganse og fantastik kvalitet til overraskende hyggelige priser. Kjolene har nydelige siluetter, detaljer og et flørtende hint av sjarmerende fargetoner.

Det siste året har vi blitt bedre kjent med Stella York. Disse kjolene er fulle av feminine detaljer. Kolleksjonen er alt annet en ordinær. Bruder vil foreske seg i den store variasjonen av stiler. Dette kan fort være en bruds  "for alltid"

Vår alltid kjære Sincerity og Sweetheart har for denne sesongen stor variasjon i kolleksjonene. Alt fra klassiske store kjoler til super enkle kjoler i mykt stoff eller smale chiffong kjoler med og uten blonde detaljer.

Bianco Evento har de tre siste årene vært en del av vårt utvalg. Dette er kjoler for bruder som ønsker en enkel og noe rimeligere kjole. Årets kolleksjon er utvidet og har en flott blanding av glatt chiffong, blonde eller blonde detaljer og smalere modeller. Disse kjolene kommer uten stener, perler og paljetter noe som gjør det enkelt å tilføre en personlig vri.

 

I disse flotte kolleksjonene kan fort din drømmekjole befinne seg. Vi hjelper deg mer en gjerne med prøvingen.......nå er også 2018 kjolene på plass i butikken:)

 

Bestill time til din brudekjoleprøving :))

 

 

 

 

 

 

© 2016 Brudehuset - All rights reserved.

Utviklet av Netconsulting AS