Personvernerklæring

Denne personvern erklæringen omhandler Brudehuset Tromsøs behandling av personopplysninger.

  • Daglig leder har ansvar for virksomhetens behandling av personopplysninger i samsvar med til en hver tid gjeldende lovgivning.

 

  • Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

Navn, adresse, telefonnummer og epost

Det lagres i tillegg kjøpshistorikk.

Brudehuset Tromsø samler inn personopplysninger i forbindelse med:

  • Timebestilling, produktbestilling og fakturering.
  • Brudehuset Tromsø deler kun personnavn med en annen part i forbindelse med varebestilling. Dette for å sikre at riktig kunde får riktig vare til rett tid. Utover dette vil vi ikke dele, overføre eller på annen måte utlever personopplysninger med mindre vi er rettslig forpliktet til dette.       
  • Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi den som besøker siden best mulig kundeopplevelse og service.
  • Markedsføring knyttet til SMS og epost gjøres ved den enkelte kundes samtykke.

 

  • Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år. For å ivareta kundens rettigheter i forbindelse med reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven/kjøpsloven lagres kjøpshistorikk i to år.

 

  • Betalings og kortopplysninger brukes kun til å utføre betaling. Ved faktura eller delbetaling lagres navn og adresse.

 

  • Den registrertes rettigheter:

Du har rett til innsyn i opplysninger som Brudehuset Tromsø har registrert.

Du har rett til å få utlevert personopplysninger gitt til oss.

Du kan også når som helst be om at dine opplysninger slettes, endres eller overføres.

Du har også rett til å klage til Datatilsynet dersom dine personopplysninger ikke behandles etter personvernerklæringen.

  • Vi sikrer dine personopplysninger med fysisk adgang og tilgangskontroll.

 

  • Henvendelser om hvilke personopplysninger som er registrert, retting og sletting gjøres til:

 

info@brudehusettromso.no

Brudehuset Tromsø
Postboks 361
9254 Tromsø

 

© 2016 Brudehuset - All rights reserved.

Utviklet av Netconsulting AS